IVF 5: Nedreglering dag 12

Än så länge håller sig kroppen till schemat, fick mens under natten och jag förväntade mig att den skulle starta idag. Nu är jag alltså helt nedreglerad. Har inte känt av annat än vanlig PMS tror jag, inga vallningar iaf.

På måndag bär det åter av till Köpenhamn över dagen för en sista koll innan jag får börja stimulera. Tror de ska kolla så att jag inte har några cystor och att slemhinnan är tillräckligt tunn efter blödningen. Då det även är helgdag i Danmark på måndag fick jag den sista tiden de hade vid 12.30, problemet är bara att pga att det är röd dag går det inga tåg tillräckligt tidigt för att jag ska hinna fram. Jag hittade en buss som är framme 11.50 så det blir ruskigt bråttom att hitta lämpligt S-tåg ut till kliniken och en väldigt rask promenad den sista biten. Om allt klaffar perfekt borde jag hinna fram med någon minut till godo. Bara att hålla tummarna för att bussen till Köpenhamn inte blir försenad.

Annonser

7 thoughts on “IVF 5: Nedreglering dag 12

 1. Jag har försökt läsa mig till vad allt kostar men tycker det är svårt att få grepp om alla olika varianter. Har du tagit 3 försök i taget hela tiden? Har sett en summa på ca 40 t för 4 försök men ingår hormoner o allt det andra som ska tas då med eller tillkommer det ngn mer kostnad för det och hur mycket är det?

  Gilla

  • Jag brukar aldrig skriva ut några summor på vad det kostar då det känns lite som att sätta en prislapp på mitt framtida barn. Utan att veta något om din situation så är det också svårt. Det jag betalar för är behandlingar på kliniken, läkarbesök hos min svenska läkare, mediciner upp till högkostnadsskyddet då min svenska läkare ”översätter” mina recept, ett strå från spermabanken per gång, resor till Danmark och hotell.

   Gilla

   • ett strå från spermabanken! Låter lustigt. Hur väljer man speram donator! Bild, bakgrund, utbildning…nyfiken 🙂

    Gilla

   • Oj, inte en helt enkel fråga att svara kortfattat på. Jag bestämde tidigt att jag ville ha en öppen donator med så kallad extended profile så att mitt barn har så mycket information som möjligt under uppväxten. Sedan vill jag att han ska ha recessiva drag så att chansen är större att mina och min släkts färger slår igenom. Det är viktigt att han verkar vara en trevlig person när jag läser profilen men de kanske viktigaste kriterierna är minst en barnbild där man ser tydliga ansiktsdrag och ett bra brev där han svarar på frågan om varför han valt att donera.

    Gilla

 2. Hej! Jag har nu streckläst din blogg, månad för månad och inlägg för inlägg. Du skriver så bra, och jag är redan engagerad i din resa efter gårkvällens läsande. Jag påbörjar just nu min egen resa. Det är så många frågor som dyker upp till höger och vänster och din blogg är en verklig kunskapskälla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s